Dyra hundaccessoarer

Accessoarer för hundar är inte bara en rolig sak som kan göra hundarna ännu sötare, utan det kan även vara praktiska saker. En stickad tröja eller en jacka är till exempel nödvändigt så att hundarna inte fryser på vintern, men det är även en gullig detalj. Det går att hitta många accessoarer som är prisvärda men samtidigt mycket söta. Sen finns det de accessoarer som är något långt utöver det vanliga, för riktiga lyxhundar. Eller vad sägs om ett hundhalsband dekorerat med diamanter eller en riktig dunjacka fylld med kanadensiskt gåsdun?

Trender i hundvärlden

Det finns inte någon gräns för hur lyxiga hundaccessoarer kan vara. Eller vad sägs om handvirkade hundleksaker, stoppade med ekologiskt vadd? Eller lyxiga läderväskor med spännen i mässing där minihunden kan bäras? Även när det kommer till hundbäddar finns det mycket lyxiga varianter att välja mellan, till exempel sådana klädda i sammet och med elektrisk värme i madrassen. Hundhalsband med äkta ädelstenar, tillverkade i fint kvalitetsläder och prytt med hunden och ägarens namn är ganska trendigt just nu. Det är inte bara accessoarernas trendfaktor som kommer och går, utan även hundarna själva åker in och ut på innelistan. Den här artikeln handlar om Hundtrender under vintern 2016 och där kan du även läsa om vilka hundraser som är inne.

Andra lyxiga hundsaker

Många väljer hundmöbler som passar in i hemmets övriga inredning, som till exempel vältillverkade läderbäddar istället för vanliga hundbäddar. Även egna loungesoffor eller små divaner för hundarna är en trend som har hållit i sig länge nu. Det finns även trevliga mattor som är extra gosiga för hunden, och självklart tillverkade i riktig kvalitetsull. Riktiga fårskinn är också populärt. När det kommer till hundkoppel och hundhalsband är det bara fantasin som sätter gränser. Vill du ha ett hundkoppel tillverkat av krokodilskinn? Inget problem, det finns att få tag på. Om du är villig att lägga ner några tusen dollar vill säga.